В Первомайском открыли физкультурно-оздоровительный комплекс

14.04.2017 14:37   -
Автор:
На це свято з'їхалися спортсмени з різних міст України. В Первомайському – урочисте відкриття нового фізкультурно-оздоровчого комплексу.
 
На цей комплекс мешканці Первомайського чекали майже п'ять років. Будівництво стартувало у 2012 році. Однак було тимчасово заморожено. Відновили зведення спортзакладу два роки тому, за ініціативи тодішнього губернатора.
 
Володимир Павленко голова Первомайської райдержадміністрації
 
И именно волевое решение губернатора Харьковской области Игоря Райнина дало толчок продолжению строительства.
 
Відтепер у цьому спорткомплексі зможуть відточувати свою спортивну майстерність гравці волейболу, баскетболу та футболу. Також є окрема зала із тренажерами.
 
Володимир Павленко голова Первомайської райдержадміністрації
 
Сегодня этот прекрасный комплекс – он полон жизни, полон спортивного азарта, детского смеха, спортивных баталий, интриг. И самое главное, что он полон жизни.
 
Сергій Цимбалов депутат Харківської облради
 
Я хотел от имени участников этого прекрасного праздника поблагодарить администрацию областную в лице Светличной Юлии Александровны за то, что действительно они приняли самое активное участие в строительстве этого комплекса.
 
Спорткомплекс європейського рівня також нещодавно відкрили і в місті Вовчанську. І ця робота, зазначила голова Харківщини Юлія Світлична, триватиме. Адже розвиток молодіжного спортивного руху – це один з пріоритетів роботи керівництва області.