В Печенегах отметили день местного самоуправления

11.12.2019 13:50   -
Автор:
Майже 20 років. Стільки у Печенізькій селищній раді працює депутатом Марія Бабак. І в установі вона найдосвідченіший робітник.  Але для неї, каже, це не лише професія, а справа всього життя.  
 
Марія Байбак депутат Печенізької селищної ради
 
Справа в тому, що я дуже люблю людей, працювати з людьми, мені це приносить дуже велике задоволення і, мабуть, з-за того мене люди й обирають.
 
І от її та інших представників місцевого самоврядування за таку завзятість та сумлінну роботу на урочистостях нагородили почесними відзнаками. Тим паче, що є і привід – їхнє професійне свято. І ніхто в цей день не скупився на привітання. 
 
Лариса Ярова голова Печенізької районної ради  
 
Сьогодні хочеться привітати голів місцевих рад, депутатів різних рівнів, ветеранів праці місцевого самоврядування і наймолодших представників місцевого самоврядування – учнівське самоврядування. Я хочу подякувати всім за сесії, за позиції, за виважені рішення та мудрі пропозиції.
 
Всі вони кажуть, прийшли до цієї професії зі спільною метою – розбудовувати власний район. І за весь час було зроблено чимало: в селище налагодили освітлення, відремонтували дороги, оновили центральний майдан та облаштували навчальні заклади. Та за кошти району це було б зробити практично неможливо, тож в нагоді завжди підтримка народного депутата Дмитра Шенцева, який опікує район. 
 
Юрій Мариненко Печенізький селищний голова 
 
Дмитре Олексійович дуже поважна нашою громадою людина. Він дуже нам допомагає і нашим громадянам. Виділяє і на лікування, фінансово допомагає неблагополучним сім"ям, проводимо заходи в районі. Ми завжди до нього звертаємося і жодного разу він нам не відмовив. Завжди все про що ми прохаємо, він нам допомагає. Спасибі йому велике. 
 
Тож і на святі, кажуть, він – почесний гість. Народний депутат України Дмитро Шенцев говорить, лише спільними зусиллями можна приймати всі виклики, тож в свою чергу він подякував місцевому самоврядуванню за плідну взаємодію. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Спасать вселенную всегда просто, а помочь конкретному человеку, наверное, самое сложное, так вот вся наша команда, все вы – это те люди, которые находятся среди людей, среди их проблем, если можно сравнить, на передовой. Я искренне благодарю вас за ту работу, которую мы делаем долгие годы вместе и я уверен, что сделаем мы еще очень много-много добрых дел. И с надеждой смотрю в будущее вместе с вами. Спасибо!