В парку Горького відзначать Всесвітній день жінок та Масляну

05.03.2013 17:15   -
Автор:

З одинадцятої до п"ятнадцятої години дня купи сім квитків, восьмий в подарунок. Така акція для представниць прекрасної статі триватиме два дні – восьмого та дев"ятого березня. Будуть для жінок й інші сюрпризи, і виступи творчих колективів, і дискотека.

Анастасія Солоп менеджер з реклами КП "Парк культури та відпочинку імені М.Горького"

-Также у нас будет для женщин специальный розыгрыш по билетикам, то есть определенная лотерея с призами, очень приятными подарками, то есть каждая девушка, женщина, девочка, которая покатается может бросить свой билетик в барабан и потом по итогам этой лотереи выиграет какой-нибудь приз.

А вже наступного дня – десятого березня урочистою ходою головною алеєю парку відкриють Масляну.

Анастасія Полякова кореспондент

-На головному майданчику перед колесом огляду стоятиме традиційне опудало, яке наприкінці наступного тижня урочисто спалять. Будуть тут і конкурси, розваги, ярмарок млинців. Так у парку Горького зиму проводжатимуть.

Весь тиждень триватимуть народні гуляння. Із забавками, хороводами та іграми. Для дітей та дорослих. Все – в кращих традиціях Масляної. І звичайно ж млинці – їх готуватимуть в усіх кафе, що розташовані в парку. Городяни будуть куштувати, обирати найсмачніші та голосувати. За підсумками, після Масляної, буде названо найкраще кафе парку. В своїй майстерності випікати запашні млинці змагатимуться й самі харків"яни.

Анастасія Солоп менеджер з реклами КП "Парк культури та відпочинку імені М.Горького"

-15 марта у нас будет новая интересная акция для тёщ – у нас будет день тещиных блинов, народная дегустация, то есть это конкурс где женщины могут поучаствовать, принести свои блинчики, чтобы люди попробовали, есть определённые правила для этого конкурса. Победительница получит очень приятный приз для всей семьи.

А ще будуть виступи кращих фолькльорних колективів Харківщини, лялькового театру, квест-гра і багато іншого. Святкування закінчиться сімнадцятого березня.

Анастасія Полякова