В парку Горького в будинку жахів побільшає мешканців-страхіть

14.08.2013 17:42   -
Автор:

Парк Горького. Кімната жахів. Зачинена на модернізацію.

Анастасія Полякова кореспондент

-Історія професора Андрія Козлова продовжується. Чарівник підготував для незваних гостей свого маєтку, ще більш жахливих персонажів. Від них просто холоне кров.

Та поки боятися нічого – у кімнатах горить світло. Йде робота. Нові жахіття привезли та монтують знов американці. Ті ж самі, що і рік тому.

Ще страшнішим. Вони привезли нових зомбі, гігантських павуків. А головною родзинкою стане..

Кіп Поллі президент компанії-виробника

-Новий ліфт, в який заходитимуть відвідувачі і він начебто падатиме кілька поверхів вниз? цей підйомник був виготовлений спеціально для Харкова, такого більше ніде немає, це дуже вражаюче та унікальне творіння.

В кожній кімнаті щось додадуть чи вдосконалять існуюче. Всіх секретів не розкривають,

Кіп Поллі президент компанії-виробника

-З'являться елементи, які за ефектом кардинально відрізнятися від існуючих – деякі будуть торкатися вас, а ще ті, яких маєте торкатися ви, аби запустити в дію, це будуть зовсім нові враження.

Відчути їх на собі городяни орієнтовно зможуть вже цими вихідними. Та виробники стверджують, що у харківського будинку жахів ще чимало можливостей для подальшого розширення.

Анастасія Солоп менеджер з маркетингу та реклами КП "Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького"

-Дом ужасов – то такой специфический аттракцион, который требует определенных изменений доработок, потому что нужно поддерживать к нему интерес – есть над чем работать, есть где работать, я думаю, что можно будет переходить на новый уровень в следующем году, но не буду загадывать.

Тож, як то кажуть, далі буде ще цікавіше.

Анастасія Полякова