В парку Горького розпочинається новий весняно-літній сезон

10.04.2013 18:54   -
Автор:

Від маленьких до гігантських – парк Горького в неділю наповниться мильними бульбашками.  Так весело городяни відзначатимуть відкриття сезону в Харківському Діснейленді. Цей день співпав з міським парадом Мильних бульбашок – він стартує о пів на третю на площі Конституції, фініш – біля колеса огляду в парку Горького.

Анастасія Солоп менеджер з реклами КП "Парк культури та відпочинку ім. М.Горького"

-Это будет замечательное праздничное шествие, которое будет сопровождаться показательными выступлениями с гигантскими мыльными пузырями от шоу-проекта "Арканум", выступлениями безумных химиков, замечательные развлекательные программы для взрослых и детей.

Малечу розважатимуть міми, вони вчитимуть дітей жонглювати.  На ретро-майданчику впродовж свята гратиме музика сімедисятих. Поблизу колеса огляду будуть виступи танцювальних колективів Харкова. А ще тут проведуть конкурс "Смішимо народ", який не відбувся через сильну зливу на день Сміху.

Вікторія Лукашова радник Харківського міського голови

-Все КВНщики на низком старте, все готовы выступать, формат конкурса в течение определенного количества времени – сколько минут будет отведено каждая команда презентует свою программу, жюри определяет победителей, жюри у нас именитые КВНщики, наши харьковские, которых все знают, ну и другие творческие личности.

На завершення свята – грандіозна вечірка – з дискотекою та караоке. А після такого відкриття сезону – один за одним в Харківському Діснейленді відзначатимуть різні свята. Великдень, День Перемоги, Дні Європи в Україні і навіть шкільний останній дзвоник та випускні. Під кожне готують свою програму розваг.

Анастасія Полякова