В парке Машиностроителей задержали кабельного вора

12.04.2016 16:00   -
Автор:
Вийшла з ладу лінія зв'язку, по якій йде управління дванадцятьма високовольтними підстанціями. Таке повідомлення отримав диспетчер "Обленерго". На місце аварійного відключення  - в парк Машинобудівників – вирушила оперативно-виїзна бригада енергетиків та поліцейські. Причину несправності встановили швидко.
 
Данило Рєпін капрал поліції Управління партульної поліції ГУНП у Харківській області
 
В ходе 40-минутной отработки квадрата мы обнаружили открытый люк, из которого были извлечены приблизительно 120 метров кабеля. И, к нашему удивлению, в этом люке находился житель нашей Украины 1987 года рождения, который и производил это хищение.
 
Зловмисник раніше вже відбував покарання у в"язниці за такий самий злочин. Однак власний досвід чоловіка нічому не навчив. Звільнившись лише півроку тому, він знову заподіяв шкоди енергетикам.
 
Ігор Пасічник провідний інженер служби зв'язку АК "Харківобленерго"
 
Предполагаемая сумма ущерба в этом случае составляет больше 30 тысяч гривен. И это при том, что удалось кабель этот сохранить. Т.е. он не был украден, на металл не унесен.
 
Вирізаний кабель зв"язку енергетики вже відновили. А горе-крадіжника доставили в Комінтернівське районне відділення поліції. Наразі вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності.