В парке Горького во время обысков незаконно изъяли пакет документов, – адвокаты парка

09.06.2015 19:12   -
Автор:

З десятої ранку двері адміністрації зачинені зсередини на ключ. В парку Горького черговий обшук. Через це робота парку паралізована. Працівнии не можуть стати до роботи.   

Вікторія касир КП "Центральний парк культури та відпочинку ім. Горького"

Мы не можем взять билеты. И не можем начать рабочий день. Люди уже в парк идут. Видно, что много народа, но пока парк не работает. В связи с тем, что непонятно, какая у нас проверка в очередной раз.

Не можуть до адмініністрації достукатися і підприємці, які працюють з парком.

представник ландшафтної фірми

Сегодня должен был проводиться тендер среди фирм. Подавались документы, но в связи со сложившейся ситуацией не допускают ничего.

З пустими руками з-під адміністарцію йдуть і харківяни. Ця сім'я хотіла замовити екскурсію.

Костянтин гість КП "Центральний парк культури та відпочинку ім. Горького"

Мне кажеться, что этот парк лучший в Украине и то, что делается это все ненормально и неправельно.

Всередину намагається пробитися адвокат парку. На руках всі документи, що дають їй право на захист. Та і їй слідчі двері не відчиняють.

Юлія Козир адвокат КП "Центральний парк культури та відпочинку ім. Горького"

Я считаю, что это абсолютно не правомерно. Поскольку в данном случае нарушаются интересы всех сотрудников парка. Сейчас могут происходить любые действия со стороны сотрудников милиции, как уже нами неоднократно нами фиксировалось. Поскольку это не первый обыск, который проводиться на предприятие. Изъяты практически все документы. Большая часть. Почти 90 % на предприятие. 
     
Рішенням суду, слідчих зобовязали повернути їх. Та досі вони на руках правоохоронців. Через це, говорить адвокатка, у парку вже виникають фінансові складнощі, тож дії правоохоронців більше схожі на зведення, яких ось особистих рахунків, а не пошук істини. Страждають від цього всі, і в першу чергу самі співробітники, яким не можуть вчасно нараховувати заробітну плату.

Юлія Козир адвокат КП "Центральний парк культури та відпочинку ім. Горького"

Продолжается систематическое нарушение работы предприятия. Нарушение интересов предприятия и безусловно мы будем реагировать в рамках закона.

Після багатогодинних общуків слідчі знову вилучили, фінансові документи та поїхали пообіціявши згодом знову повернутися.