В парке Горького елку будут открывать забегом Санта-Клаусов

18.12.2018 14:40   -
Автор:
У парку Горького завершуються останні приготування до новорічних та різдвяних свят. Головна ялинка вже прикрашена. Святкове містечко готове. В резиденції Діда Мороза , поки без доброго старця.  Робочі зараз  встановлюють декорації та облаштовують вертеп. Цьогоріч святковий парк, кажуть ті, хто займався декором, побачать в оновленому обліку. 
 
Василій співробітник парку 
 
Гирлянды новые, украшения новые. По-новому развешивали все это. На домиках новое оформление добавили. 
 
До кінця тижня, тут біля головного концертного майданчика планують встановити ще кілька ексклюзивних декорацій, що будуть унікальними фотозонами для гостей парку Горького. Офіційне відкриття головного символу Нового року – 12-ти метрової красуні відбудеться вже цієї неділі,- 23 грудня. Розпочнуть з фаєр – шоу, а потім, вперше в історії парку, пройде забіг Санта Клаусів. 
 
Яна Бархатова художній керівник КП "Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького"
 
Мы делаем такой удивительный забег Санта-Клаусов. Который пройдет у нас здесь по аллее. Зарегистрироваться вы можете на Фейсбуке. А потом, кто не поучаствовал в этом большом забеге может пройти парадом вместе со всеми Санта-Клаусами  города Харькова по нашей аллее и пройти к открытию елки сюда на главную площадь парка. 
 
23 грудня стане стартовою точкою святкувань в парку, що триватимуть аж до 13 січня. Щодня на гостей очікують цікаві шоу, вистави, концертна програма та безліч конкурсів та майстер-класів. 
 
Яна Бархатова художній керівник КП "Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького"
 
Для детей и для взрослых у нас каждый день будут какие-то мероприятия. Домик Дедушки Мороза будет работать ежедневно. Праздничные дни, суббота и воскресенье с 12 до 19. В будние с 12 до 18. Поэтому, все, кто выучил стишок и взрослые и дети, приходите к нашему волшебнику в гости. 
 
Вже 25 грудня тут у парку відзначатимуть католицьке Різдво у форматі народних гулянь.