В ожидании немецких врачей

01.10.2012 22:22   -
Автор:

У  ходунках, але на підборах. Екс-прем"єрка Юлія Тимошенко вимагала побачень із соратниками, гупаючи у лікарні височенними підборами, які носить, незважаючи на хворобу.

-Стучит. Ее просят пеерстать, она требует свидания. Вы нарушаете порядок.

Микола Корж директор Інституту патології хребта та суглобів ім. проф. М.І. Ситенка АМН України

-Ношение каблуков никто из специалистов назначить не мог. Ни немецкие специалисты, ни украинские, ни любые другие. В ортопедический режим или ортопедические средства обеспечения данной патологии, данного пациента ходьба на каблуках даже противопоказана..СКл Каблуки, может быть косвенно свидетельствуют о том ,что дело идет в лучшую сторону.

Пенітенціарії кажуть – те, як засуджена порушує громадський порядок у лікарні- не новина. Постійні вимоги часто завершувались пОступками і з боку лікарів, і з боку наглядачів. Тимошенко  давно вичерпала ліміт передбачених Кримінально-виконавчим кодексом короткострокових зустрічей. Але у порядку вийнятку побачення їй все ж дозволяють знову. Та на цьому протести пацієнтки не скінчились. Після випадку з підборами два дні пролежала на підлозі,- повідомив її адвокат Олександр Плахотнюк. Мовляв, через це стан її здоров"я погіршився. Завтра німецькі лікарі знову приїдуть.

Микола Корж директор Інституту патології хребта та суглобів ім. проф. М.І. Ситенка АМН України

-Скорее всего это будет доктор Аннет, которая будет осуществелять плановый выезд к пациентке Юлии Тимошенко.

Фахівець каже, за час лікування пацієнтці було проведено триста п"ятдесят процедур. Але вона часто порушувала режим прийому ліків, -скаржаться в ЦКЛ. На завтра ж заплановано нараду, в ході якого німецькі лікарі визначать подальшу стратегію лікування.

Євгенія Кутнова, Ігор Луханін.Харьковские Известия