В новом учебном году в 324 детском саду город откроет 2 дополнительные группы

13.08.2018 14:37   -
Автор:
Алла Чіркіна завідувач дитячого садка №324  
 
В сентябре 2017 року наш детский сад открыл первые 3 группы. Это были группы для детей 3-го года жизни и две группы для 4 года жизни. На открытии городской голова пообещал до конца 2017 года открыть еще одну 4-ю группу. Обещание он свое выполнил. Зимой у нас заработала 4-я по счету группа. Группа для детей 5-го года жизни.
 
Оскільки вільні приміщення в будівлі дозволяють, розвиток цього дитсадка продовжився. Наразі тут готують до відкриття ще дві нові групи – у них ведуться ремонтні роботи. Одна з груп вже готова. Тут встановили нові пластикові енергозберігаючі вікна, провели всі потрібні комунікації, устелили підлогу, облаштували ванну кімнату зі зручною для дітей сантехнікою. Навіть фіранки на вікнах повісили.  Залишилося, кажуть у дитсадку, завезти меблі та іграшки. Тим часом, у іншій групі зараз повним ходом ведуться ремонтні роботи. Підрядники прокладають проводку, клеять шпалери та готують підлогу. Паралельно оновлення триває і на подвір'ї дитсадка. Доріжки до кожного з павільйонів устеляють асфальтом. Загалом, кажуть освітяни, потреба у нових групах тут в мікрорайоні є і дуже велика. 
 
Алла Чіркіна  завідувач дитячого садка №324
 
Микрорайон этот достаточно большой, недалеко от нашего детского сада построен целый жилкомплекс – 17 новостроев. Оттуда мы тоже принимаем детей. Потребность огромная в этом микрорайоне. В соседних детских садах в электронной очереди – переполнены.  Детский сад имеет большой потенциал. Он рассчитан на 12 групп. И благодаря программе Харьковского городского головы мы будем развиваться дальше, открывать все новые группы. И за это мы ему очень благодарны. 
 
Дві нові групи, зазначили освітяни, відчинять свої двері для півсотні дітей 3 та 4 років вже з нового навчального року. Таким чином, вже з осені тут дошкільною освітою будуть охоплені більш ніж півтори сотні діток в 6-ти групах.