В Новобаварский районе завершают ремонты кровель

07.11.2019 13:40   -
Автор:
Замість старого шиферу, що постійно нагадував про себе під час рясних опадів – метал, профнастил. Зараз так, після ремонту, виглядає покрівля цієї багатоповерхівки по проспекту Новобаварському, 70, що в однойменному районі. Капітальний ремонт покриття тут закінчили зовсім недавно. Мешканці будинку звернулися до мера Геннадія Кернеса на одному з його особистих прийомів з проханням про оновлення даху. Питання вирішилося. Все зробили за сучасними технологіями та якісно, запевняють комунальники, на довгі роки. Покриттю даху у 1 400 квадратних метрів відтепер не страшні жодні опади.
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
Так же была выполнена замена обрешётки стропильной системы. На данный момент выполняется ремонт карниза, установка водосточных труб, а так же снегозадержателей. В комплексе с этими работами был выполнен ремонт оголовков дымовентканалов. 
 
Бляхарі завершать свої роботи в найкоротші терміни, додає Ганна Беловіцька. Всього вони замінять близько 300 метрів водостічних труб.  А ось раніше інша бригада комунальників відновила цоколь будинку. А два роки тому шляховики відремонтували внутрішньоквартальну дорогу з тротуарами. Така практика комплексного підходу до вирішення проблем у Новобаварському районі вже давня традиція, зазначають комунальники. 
 
Ганна Беловіцька заступник голови адміністрації Новобаварського району з питань ЖКГ
 
На сегодняшний момент, в текущем году, уже завершены работы по ремонту шиферных кровель на 19 объектах, а так же ремонт мягкой кровли на 32 жилых домах. В работе остаётся ремонт двух шиферных кровель – это по адресу проспект Новобаварский, 123 и улица Москалёвская, 22-А. Работы будут завершены согласно графика в установленные сроки.