В Немышлянском районе дети разгадали главную тайну новогодней ночи

28.12.2017 15:16   -
Автор:
Ось такі новорічні святкування у Немишлянському районі вже стали доброю традицією. Тож дітлахи і цього разу чекають дива. У всіх піднесений настрій, бо кажуть саме Новий рік найулюбленіше свято.  
 
Владислав Назаревський школяр 
 
Я жду волшебства. Новый год ассоциируется с Дедом морозом, с ёлкой, см подарками, с ёлочными игрушками, со снегом. Заряжаешься новогодним настроением, радостью, очень становится весело на душе. 
 
А веселощів тільки додала новорічна вистава, що стала подарунком всім дітлахам від Благодійного фонду Віталія Хомутинніка "Відродження".
 
Олексій Навроцький заступник голови правління Благодійного фонду Віталія Хомутинніка "Відродження"
 
Уже стало доброй замечательной традицией каждый год в Немышлянском районе и не только в Немышлянском районе Благотворительный фонд Виталия Юрьевича Хомутынника "Відродження" проводит целый ряд мероприятий для детей: ёлки, концерты, всевозможные гуляния, огромный комплекс мероприятий, которые проходят каждый год, а для детей это очень важно. 
 
Всі дітлахи разом із маленькими, але вже професійними артистами, пірнули у справжню казку аби розгадати "Головну таємницю новорічної ночі". Яка, як з"ясувалось, полягає в тому, що добро завжди здолає зло. І як би не намагалися злі чаклуни наробити лиха, приспати Діда Мороза, щоб не настав Новиі рік,  добрі чарівники всеодно перемагають. Тож маленькі глядачі шалено раділи таким дивам. А ще солодощам, які вони отримали в подарунок від народного депутата України 
Віталія Хомутинніка. 
 
Олексій Навроцький заступник голови правління Благодійного фонду Віталія Хомутинніка "Відродження"
 
Для нас взрослых что может быть важнее в преддверие новогодних праздников детские улыбки, счастливые лица наших детей. Поэтому Благотворительный фонд Виталия Юрьевича Хомутынника "Відродження" желает всем мира, добра, благополучия, нашего единства и счастливого Нового года и Рождества Христова.
 
І ще одні предноворічні святкування – відкриття головної ялинки Немишлянського району. Біля Палацу спорту новорічна красуня в черговий раз засяяла святковими вогниками. Це дійство як завжди зібрало багато дітлахів. Їх і вітали з наступними святАми. І для них влаштували новорічні дива з Дідом Морозом і Снігуронькою, з піснями і танцями, конкурсами та забавами. Тож хорошого настрою і позитивних емоцій, запевняють дітлахи, тепер їм вистачить на довго.