В начале 2017 года в Харькове заработают центры соцуслуг

11.07.2016 15:08   -
Автор:
Менше бюрократії. Менше біганини по кабінетах та втраченого часу. і більше комфорту для містян. В Харкові відкриються центри соцпослуг. Про це перший заступник мера Ігор Терехов повідомив під час зустрічі із грузинськими партнерами. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови  
 
Мы размещаем центры социальных услуг, где будет находиться и Пенсионный Фонд, и управление труда и социальной защиты. И люди, действительно, смогут получать весь комплекс услуг как административных, так и социальных. Кроме того, мы сегодня в администрациях города, в двух администрациях – Шевченковского и Киевского района, в самих администрациях мы переселили управленцев оттуда и делаем центры социальных услуг. То есть, будет и администрация и центр социальных услуг. 
 
Центри соціальних послуг, розповів перший віце-мер, відкриються в Першій столиці на початку наступного року – ще до початку роботи великого регіонального центру соцпослуг на Тракторобудівників сто сорок чотири. Його будівництво, до речі, йде за планом – відкриття заплановано на лютий-березень дві тисячі сімнадцятого. В розробці проекту участь брали грузинські партнери Харкова, вони ж тепер допомагають і з функціональним плануванням приміщень, та разом із міськими владниками готуються до запуску центру соцпослуг. 
 
Леван Дучідзе представник Міжнародної організації з розвитку права 
 
В рамках этого приезда мы уже договоримся по поводу зонирования, и будем работать над техническим бюджетом. И когда закончим заниматься этим, будем заниматься не менее важными уже работами, насчет подбора кадров, насчет тренингов.  
 
За словами грузинських партнерів, робота в Харкові просувається більш ніж ефективно – на випередження плану. Тож із владниками Першої столиці збираються працювати і надалі. Протягом десяти днів має бути підписано двосторонній меморандум про співпрацю.