В Московском районе появились фальшивые листовки

24.10.2012 19:06   -
Автор:

Появу ось таких листівок у Московському районі народний депутат Дмитро Святаш вважає чорним піаром, адже вони фальшиві. Одне оголошення про зустіч з ним як нардепом, друге -  про ніби то ВИДАЧу в його приймальні продуктових наборів, каже ніщо інше як провокація з боку політичних опонентів, які ось таким чином намагались обвинуватити його у порушенні законодавства і сформувати негативне ставлення.    

Дмитро Святаш народний депутат України

-Уже с 10 утра при входе в здание, где расположена общественная приёмная, стояли представители штаба объединённой опозиции с камерами и ожидали этих людей, т.е. они ждали, а я нет. Расчёт политических оппонентов абсолютно не оправдался. Всё таки очень плохо и неправильно думать, что наши избиратели глупые, не образованные и ненормальные люди.

Такі дії з боку опонентів, каже Дмитро Святаш, не тільки порушення його прав, а саме права бути обраним, а ще й спроба вплинути на волевиявлення громадян. Тож нардеп звернувся з заявами до правохоронців, прокуратури та виборчої комісії. Втім, не виключає, що подібні порушення можуть мати місце і безпосередньо у день голосування, тому готові до будь-яких провокацій.

Анжела Сушко, Сергій Перець, Харьковские Известия.