В медуниверситете открыли информационно-библиотечный комплекс и скульптурный ансамбль

15.06.2018 11:33   -
Автор:
5 книгосховищ, 2 читальні зали, 4 зали для самостійної підготовки та 3 абонементи для видачі літератури – усе це входить до складу нового інформаційно-бібліотечного комплексу, що відкрився в національному медичному університеті. Надсучасний комплекс обслуговують 2 потужні сервери, робочі місця оснащено 100 комп’ютерами, 10 мультимедійними засобами та іншою технікою. Разом із розширенням інформаційних можливостей для студентів до Дня медичного працівника у виші підготували й символічний подарунок – перед входом до центрального корпусу відкрили скульптурний ансамбль "Минуле, теперішнє та майбутнє медицини та медичної освіти". Вітаючи всіх учасників урочистостей, що відбулись у виші з нагоди Дня медичного працівника, губернатор Юлія Світлична відзначила значущість традицій харківської медичної школи та відомість у світі харківських спеціалістів.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Мені надзвичайно приємно, коли традиції мають продовження, розвиваються, а ми стаємо частиною цього процесу. Медицина – це головна сфера нашого життя. Адже запорукою нашого майбутнього є здоров’я. Важливо навчати наше студентство, готувати кваліфіковані кадри. А також дуже важливо розбудовувати медичну інфраструктуру. 
 
Юлія Світлична привітала медичних працівників із професійним святом та побажала розвитку медичній школі регіону. Представник Президента у Верховній Раді України Ірина Луценко, у свою чергу, відзначила, що харківська медична школа дала освіту спеціалістам, які працюють у 173 країнах світу.
 
Ірина Луценко представник Президента у Верховній Раді України  
 
Це еліта України. Дозвольте від імені Перзидента України і від себе особисто привітати вас з Днем медика. З найшанованішою професією в Україні. Я бажаю вам всім щастя, натхнення, накращих граздів у ваших родинах. Я бажаю вам миного неба над Харковом і я бажаю нам мирного неба над Україною. Ще раз вас зі святом і я дякую вам за вашу професію і за вашу роботу.