В Малиновской школе построили новую столовую

18.09.2017 15:01   -
Автор:
У Малинівській школі побудували нову їдальню. Приміщення, яке відповідає всім сучасним вимогам і нормам, у навчальному закладі Чугуївського району облаштували за два місяці. Кошти на роботи виділили з обласного бюджету. Учні та колектив Малинівської школи чекали на нову їдальню багато років. Існуюча знаходиться в окремій будівлі, розташованій за територією школи. Будівлі кілька десятків років, і вона в аварійному стані – тут немає умов ані для приготування їжі, ані для її прийому.
 
Василь Назаренко директор Малинівської школи 
 
Їдальня, яка була при шоклі до цього часу, вона була у приміщенні 100-річної давності, вона не відповідала багатьом санітарним нормам і по вмістимості учнів теж не була достатньо великою. 
 
Кілька років тому в школі обладнали нову пелетну котельню, і приміщення старої котельні звільнилося. Його вирішили переобладнати під їдальню, добудувавши приміщення для кухні. Але коштів на реконструкцію не вистачало.
 
Микола Семер'янов  Малинівський селищний голова 
 
Мы обратились к Юлии Александровне Светличной, чтобы нас поддержали, всё-таки это дети, а здание столовой во многом определяет режим школьника. Деньги из областного бюджета были выделены в порядке 860 000. Это и электроснабжение и водоотведение, и водопостачання, это и крыша, это и внутренние работы. Много работы было сделано за короткий срок. 2 месяца и у нас появилось уютно место для наших детишек. 
 
Сьогодні будівля їдальні повністю готова до експлуатації. Тут є окреме приміщення для приготування їжі та обідня зала місткістю до 60 осіб, комори, посудомийна, санвузол. До кінця місяця встановлять нові меблі, і вже у жовтні учні Малинівської школи будуть харчуватися в сучасних комфортних умовах. Новою їдальнею задоволені і учні школи, і їхні батьки. Вони брали активну участь у будівництві.