В Малиновской гимназии №1 открыли современную столовую для детворы

09.11.2018 12:41   -
Автор:
Тепер тут не тільки їжа смачніше, а і просто стало комфортніше, аби прийти та поїсти. Так тепер виглядає сучасна їдальня в першій Малинівській гімназії у Чугуївському району. А як все було – залишилося лише на світлинах на шкільному стенді. Сьогодні оновлене приміщення запрацювало наповну. Тепер, ділиться головний кухар гімназії, і їжу для 440 дітей готувати приємніше, а головне швидше.
 
Яна Дорошева завідувачка їдальні
 
Естественно намного проще и легче работать. Это всё автоматизировано. И не так как было раньше при других плитах. Вот нам новую мясорубочку привезли, новый шкафчик, который усоврешенствован. Здесь можно сделать всё как пирожки и мясные блюда деткам запекать. У нас есть новые мармиты. Они наверное редко в каких школах бывают, нам, естественно, повезло в этом плане. Из всех школ у нас есть такое оборудование. 
 
Оновлення їдальні в Малинівській гімназії стало можливим завдяки реалізації обласної програми з міні-проектів "Разом у майбутнє". Приміщення відремонтували, оновили харчоблок, закупили нові меблі. Тим самим кількість посадкових місць збільшалася до 200. І це досить гарний результат, каже заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції "Відродження" в облраді Володимир Скоробагач. За його словами, кількість реалізованих проектів щороку тільки зростає. Так на наступний 2019 рік вже подано понад 700 таких на суму більш ніж 100 мільонів гривень. 
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції "Відродження" в облраді
 
Проект "Разом у майбутнє" даёт возможность реализовать те идеи и проекты, которые действительно нужны громаде. Это яркий пример взаимодействия власти и жителей Харьковской области. Наши депутаты, депутаты фракции "Видродження" будут инициировать и перед администрацией и перед депутатами возможность увеличить сумму, которая будет потрачена и выделена на эти проекты. Я думаю, и губернатор Харьковской области, я не думаю, я даже уверен, что она поддержит эту инициативу. И мы выделим на следующий год достаточно больше средств на реализацию этих проектов.