В Лозовой открыли отреконструированный бассейн

26.02.2018 14:02   -
Автор:
Довжиною 25 метрів та на шість доріжок. Цей басейн у Лозовій не працював останні кілька років. В обласній адміністрації цю проблему взяли в роботу та під контроль. І ось – відреконструйований басейн знову починає приймати своїх відвідувачів. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Ви чекали на це дуже довго, з 2013 року басейн був повністю закритий, майже тридцять ркоів спортивна школа не мала капітального ремонту. Але зараз продовжуємо ремонтувати і велику спортивну залу для занять футболом і легкою атлетикою, а також будемо закінчувати атлетичний зал і зал по боротьбі. Вже відновлено фітнес-зал, тому наші діти зможуть плавати в басейні, займатись всіма ігровими видами спорту.
 
Тепер у басейні можуть займатись більше ста дітей. І при цьому безкоштовно. Для них створили всі необхідні умови: відремонтували роздягальні, душові. 
 
Сергій Зеленський Лозівський міський голова
 
Не можу не згадати Ігоря Львовича Райніна, коли він був головою обласної державної адміністрації і тоді ми викреслили плани розвитку Лозівщини. І пріоритет, перш за все, він сказав – це молодь, це наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Потім продовжила підтримувати Юлія Олександрівна, ставши головою обласної державної адміністрації. Ми також визначились в напрямках і пріоритет був цей басейн. Відверто говорю, що тільки завдячуючи вашим зусиллям ми це зробили.
 
Для будівництва басейну, зазначила Юлія Світлична, кошти вдалось залучити з кількох джерел і попереду ще чимало планів.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
В цьому році плануємо завершити все, чого район не бачив 3 років. Це кошти державного бюджету, місцевих бюджетів і також долучилися іноземні організації донорські. І можу сказати, що якби не було спільної роботи державного бюджету, який вніс особливу долю фінансування, то люди могли б не дочекатися цього інфраструктурного об'єкту. Тільки разом, об'єднавшись, ми змогли зробити таку справу. Маємо на це підтримку Президента України, маємо підтримку Кабінету Міністрів. Цього року виділено ще сім мільйонів гривень для того, щоб завершити всі роботи і вже у вересні місяці діти будуть повноцінно займатися у спортивній школі.