В лицее №13 Холодногорского района прошёл фестиваль творчества “Покуть-2016”

17.12.2016 13:30   -
Автор:
Вони не тільки вчаться на відмінно, але і талановиті у творчості. Все це про учнів 13 гімназії Холодногірського району. Щорічно, вже на протязі багатьох років, дітвора цілими класами бере участь у фестивалі "Покуть". В ньому вони розкривають не тільки свої вокальні та танцювальні таланти, а й долучаються до історії свого регіону.
 
Максим Мусєєв голова адміністрації Холодногорский району
 
Я хочу пожелать вам победы, я хочу вам пожелать новых познаний. Я хочу вам пожелать, чтобы этот конкурс, этот школьный этап, потом районный этап запомнился вам на долгие годы, чтобы вы обязательно подчеркнули для себя, что-то новое, чтобы вы узнали какие-то детали из нашей национальной истории. Вы узнали какие-то детали историй и традиций в ваших семьях. Хочу пожелать вам самого лучшего, надеюсь на вашу победу. Успехов вам,  с праздником! 
 
Серед учасниць фестивалю п'ятикласниця Валерія. Дівчинка не перший рік займається вокалом, і твердо впевнена, в неї це добре виходить.
 
Валерія Маньковська п'ятикласниця, учасниця фестивалю
 
В первый год я сама, а потом меня повели на пение, т.е. у меня были данные по вокалу и у меня получилось. И я теперь продолжаю, продолжаю петь дальше. 
 
Юна співачка хоче бути схожею на українську співачку Тіну Кароль. Вона дуже полюбляє один з її хітів.
 
Ще один вокаліст та учасник фестивалю Артем Литвин. Школяр полюбляє співати популярні пісні та читати реп. Зізнається, вже навіть має своїх фанатів, щоправда це поки його родина.
 
Артем Литвин п'ятикласник, учасник фестивалю
 
Я умею и петь и чуть-чуть танцевать, но больше у меня получается петь. Мне очень нравится, просто потому что у меня вся семья, если можно так сказать поёт – поёт папа, бабушка, дедушка, все поют. 
 
А от семикласниця Тереза ні нащо не проміняє тетральний гурт. Вона на фестивалі у ролі Солохи з "Вечорів на хуторі поблизу Диканьки".
 
Тереза Спесівцева семикласниця, учасниця фестивалю
 
Не очень сложно, хоть репетировали много, но мне сложно не было. Она весёлая, умная, хитрая.
 
Завдяки, щорічному фестивалю "Покуть" свої творчі здібності показали майже всі учні школи. І кожен був найкращим, впевнені як вчителі навчального закладу, так і батьки самих юних конкурсантів.