В Коминтерновском районе задержали “железного” злодея

08.09.2012 21:11   -
Автор:

Олексій Свідло, заступник голови адміністрації Комінтернівського району з питань ЖКГ:

-Мы увидели на тележке человек тянет дверь, остановились, спросили где взял – затруднился ответить.

Вже із розмови з чоловіком Олексій Свідло зрозумів, двері були вкрадені – зірвані з одного з підвалів будинку, та направлялися до найближчого пункту прийому металу. Заробити на крадіжці п"ятдесят гривень збирався ось цей непрацюючий 37-річний чоловік.

Олександр, затриманий:

-У меня безнадёжная ситуация, поэтому решил пойти сдать эту дверь, у меня не хватает денег на жизнь.

Неоднаразово судимий чоловік, вже як два роки на свободі. Постійної роботи не має. Влаштуватися звичайним двірником та заробляти затриманий не бажає. Це не перший випадок по місту коли трапляється подібне. З початку року за підрахунками комунальників з будинків та підвалів міста вкрадено понад сто залізних дверей, поцуплено понад сто двадцять залізних кришок люків.

Олексій Свідло ,заступник голови адміністрації Комінтернівського району з питань ЖКГ:

-Самое страшное это открывают эти подвалы и идёт дальше воровство. Вырезают канализационные лежаки прямо чугунные выбивают, оставляют вообще подвалы без коммуникаций. Срезают вентеля, течёт вода в подвалы.

На горе-заробітчанина тепер очікує розмова з правоохоронцями.

Олександр Мелешко, дільничний інспектор Комінтернівського району:

-Будет проведена оценка ущерба и потом будет вынесено решение. То ли это будет составлен административный протокол по мелкой кражи, или будет возбуждено уголовное дело по статье 185 кража.