В Киевском районе почтили память погибших партизан и подпольщиков

23.09.2016 13:21   -
Автор:
День партизанської слави відзначили у Харкові, у Київському районі. Поблизу стели пам'яті партизан і підпільників зібралися курсанти, школярі, ветерани війни та ветерани праці. 
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції партії «Відродження» в Харківській облраді 
 
Хочу обратиться к нашим ветеранам и сказать вам большое спасибо! У кого, как не у вас брать пример нашей молодежи. Вы всегда находитесь на передовой, переживаете за то, чтобы в нашем регионе был мир и спокойствие. А мы, в свою очередь, сделаем все, чтобы оно так и было! Хочу вам пожелать крепкого здоровья, хорошего настроения, успехов во всех ваших делах и счастливого долголетия. С праздником!
 
Під час урочистого заходу ветерани розповіли учням про життя і подвиги підпільників. А також повідомили, скільки партизанських загонів було у Харківській області за часів війни.
 
Віктор Сірик голова ради ветеранів Київського району
 
В 42-м году у нас уже не было не единого района в нашей стране, где бы не было партизанских отрядов. Было создано в Харьковской области более 100 партизанских отрядов. На Сумщине Сидор Ковпак со своим отрядом нанес сокрушительный удар окупантам!
 
Аби вшанувати пам'ять загиблих героїв, усі присутні наприкінці урочистого заходу поклали квіти до стели пам'яті партизанів і підпільників.