В Киевском районе дворники благоустраивают придомовые территории

28.08.2019 13:38   -
Автор:
Тут можна насолоджуватися і захоплюватися кожним квадратним метром їхньої роботи. Це один з дворів в Київському районі по вулиці Пушкінській, 36. Місцеві двірники та озеленювачі завершили роботи з комплексного благоустрою і добре постаралися, аби це місце стало таким. Сотні квадратних метрів зелених газонів, десятки клумб, що рясніють яскравими фарбами. Сюди навіть осінь не поспішає, діляться місцеві мешканці, адже все тут в повному розквіті. Цього вдалося досягти щоденним поливом та доглядом, кажуть комунальники.
 
Марія Микитась начальник дільниці №1 Київської філії КП "Харківблагоустрій"
 
Много цветов было высажено. Однолетних, многолетних. Из однолетних цветов тут были высажены колеусы, георгины, петуния, барвинок. Из многолетних растений были высажены можжевельники, розы, так же хризантемы высадили. Очень много зелёной зоны в этом дворе, ведь детям приятно играть, когда высажена зелёная травка. В данной стилистике двора мы разрисовали стены сказочными персонажами. На них изобразили двух зайчиков, которые пьют чай, лисичку, которая к ним идёт в гости. А так же ворону, самую красивую, саму в себе, которая в зеркало смотрит. 
 
А це ще один не менш затишний двір у Київському районі узвозу Куликівського, 8/10. Він перетворився на такий теж завдяки двірникам та озеленювачам. Вони висадили клумби, декоративні кущі, деякі з яких хвойні. Все вичистили, пофарбували. І все це підтримують у належному вигляді. Щоденно.
 
Марія Микитась начальник дільниці №1 Київської філії КП "Харківблагоустрій"
 
Мы постарались сделать такой маленький и уютненький дворик. Тихим, зелёным, свежим. И просим всех харьковчан относиться с пониманием и уважением. Беречь и уважать наш труд, он очень тяжёлый.