В Каменнояружском учебно-воспитательном комплексе капитально отремонтировали столовую

12.09.2018 13:27   -
Автор:
Замість старої їдальні – нова сучасна. Це Кам'яноярузький навчально-виховний комплекс. До нового навчального року тут капітально відремонтували зал для харчування та безпосередньо кухню. Замінили все – від комунікацій до обладнання.
 
Катерина Лазарєва мама школярки  
 
Было старое оборудование, старое покрытие. Сейчас это все сделали плиткой, красиво, деткам там будет приятно сидеть кушать. Даже атмосфера поменялась, там яркие цвета добавили.
 
У начально-виховному комплексі навчаються сто тридцять шість школярів та сорок п'ять вихованців дитсадка. За останні два роки тут відбулися істотні зміни.
 
Сергій Сазонов директор Кам’яноярузького НВК 
 
В прошлом году мы при поддержке губернатора Юлии Светличной получили школьный автобус для обеспечения подвоза наших детей. В прошлом году мы открыли младшую группу детского сада, у нас была очень большая потребность в этом, большая очередь. И в этом году мы реализовали проект капитального ремонта школьной столовой. 
 
Також для реалізації Нової української школи цьогоріч навчальний заклад отримав необхідні меблі, комп'ютерне та мультимедійне обладнання та дидактичні матеріали. Навчальний заклад під час робочої поїздки до Чугуївського району відвідала голова облдержадміністрації Юлія Світлична та передала керівництву закладу сертифікат на нові меблі для їдальні.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Такі дитячі садочки, ремонти шкіл, укріплення з'являються по кожному району Харківщини – і в селах, там де повинні бути нормальні умови і для дітей, і колективів, і в обласних центрах. Діти і люди в нас однакові, що в селі люди праці, що в обласних центрах. Повинні бути умови однакові для всіх. Безумовно, зміцнення соціальних гарантій. Освітяни, я думаю, на собі відчули, що таке нова українська школа і що заробітня плата сьогодні вже краще, аніж була. Можу вас запевнити, що на цей навчальний рік будемо робити все, щоб заохочувальні виплати були високими у освітян. Будемо до цього залучати і місцеві кошти, адже завдяки зміцненню громад і бюджетній децентралізації, що ініційована Президентом України, місцеві кошти збільшилися.