В изменениях госбюджета Украины учтут и потребности харьковчан

19.11.2012 18:04   -
Автор:

На відкриття станції метро Перемога харків*яни чекають вже не перший рік. Дату запуску переносили через нестачу фінансування. Зокрема, державного. Змінити ситуацію намагається нардеп Ірина Бережна. Відповідну пропозицію народний депутат внесла у проект бюджету 2013 року.

Ірина Бережна народний депутат України

-Мной лично, как депутатом действующем 6-го созыва, как субьектом законодательной инициативы были внесены правки в бюджет на 2013 год. О выделении 300 млн грн для Харькова на абсолютно конкретные цели. Для введения в эксплуатации станцию метро Победа. А также для продолжения проектных работ по постройки новой ветки метрополитена.

Мова йде про продовження будівництва Олексіївської лінії. А саме зведення двох нових станцій: Державінська та Одеська. Окрім добудови метрополітену, нардеп внесла пропозиції у держбюджет на 2013 рік щодо комунальних проблем харків*ян. Зокрема, планують передбачити кошти на ремонт внутрішньоквартальних доріг.

Ірина Бережна народний депутат України

-Я лично обошла каждый двор. Поэтому я очень хорошо знаю о состоянии внутриквартальных дорог. Вы прекрасно знаете, что силами горбюджета невозможно в одночасье, в сжатые сроки привести всё в порядок.

Ще нардеп Ірина Бережна внесла пропозицію до держбюджету щодо виділення для Харкова грошей на ремонт соцустанов. Мова йде про відновлення покрівлі, заміну вікон, капремонт приміщень. На ці цілі планується передбачити понад два мільйона гривень. Останнє слово за парламентарями, які днями розглядатимуть бюджет на 2013 рік.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия