В Изюмской клинической больнице открыли оперблок

09.10.2012 21:09   -
Автор:

Ізюмська клінічна лікарня. Тут після ремонту відкривають цілий оперблок. Нові палати інтенсивної терапії, перев'язувальні та маніпуляційна. Сама операційна, оснащена сучасним обладанням, рентген-апаратом, хірургічним інвентарем, новими столами та лампами. Подбали тут і про систему вентиляції.

Яків Толстой завідувач хірургічним відділенням

-Это прежде всего система новая кондиционирования воздуха, подача воздуха, борьба с внутрибольничной инфекцией, это то, что отвечает современным требованиям. На сегодняшний день немыслимо работать в операционной без современного климат-контроля.

Та найголовніша особливість Ізюмської лікарні в тому, що вона розташована неподалік від Ростовської траси, і до неї часто привозять людей, які постраждали в дорожніх пригодах. Тепер тут готові надавати їм меддопомогу високого рівня.

Ігор Шурма заступник голови Харківської облдержадміністрації

-Сьогодні тут є три операційні, сьогодні є достатньо обладнання, хотів би сказати, що за 2010,11, 12 роки загальна сума, вкладена з обласного, районного, місцевого бюджетів в Ізюмську лікарню складає майже 11 мільйонів гривень, це і проведення ремонтних робіт, і закупівля обладнання і розхідних матеріалів.

Та на цьому реконструкція оперблоків в населених пунктах області не завершується. До кінця року на Харківщині з`явиться ще чотири операційні. В Дергачах, Богодухові, Балаклії та Лозовій. Усе робиться для того, аби меддопомога була доступна всім на однаковому рівні, як в місті, так і в районах області.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.