В Хорошевском доме культуры провели капитальный ремон

05.02.2018 16:06   -
Автор:
Він тепер на всі сто відсотків виглядає сучасним та комфортним. Все це про Хорошівський будинок культури. Тут завершився довгоочікуваний капітальний ремонт приміщення. Будівлю було зведено ще у 1975 році. За часи роботи будинку культури проводились лише незначні косметичні ремонти. У 2017 році були виділені необхідні кошти на ремонт будівлі,що дало змогу відновити повноцінну роботу закладу.
 
Людмила  Меркулова директор Хорошівського Будинку культури
 
Т.е. полностью была замена отопительной системы. Восстановлены крыша полностью – перекрыта. Утеплено было здание ДК. Внутренние, конечно, помещения все-все. И конечно же зал. Зал теперь это наша гордость, он очень красивый, настолько комфортный.
 
Оксана Малишева заступник голови Харківської РДА
 
Хочу сказати, що ось такі ремонтні роботи, а саме активізації їх стала таким поштовхом і для нашої молоді і для наших дітей. У нас зараз в Хорошівському будинку культури вже діточок виховується більше 100 чоловік і в танцювальному гурточку і в студії мистецтв. І сьогодні ми вже готуємось до виставки юних художників. Я думаю, що відкриття такого будинку культури – сучасного, відремонтованного, теплого, комфортного, затишного стане такою доброю подією для нашого селища і всього Харківського району. 
 
У будинку культури діють хореографічні, вокально-інструментальні, вокальні та театральні гуртки. Учасники самодіяльності беруть активну участь у культурному житті району. На їхньому рахунку перемоги на конкурсах регіонального рівня. Також під час ремонту будинку культури було оновленно і приміщення бібліотеки, що знаходится в будівлі. Робота з відновлення таких інфраструктуриних об'єктів, що є своєрідним серцем та місцем зустрічей та об'днання мешканців районних громад, буде продовжена і надалі, каже губернатор Харківщини Юлія Світлична.  
  
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
За останні роки ми почали ремонтувати будинки культури у сільских місцевостях, в районах. Ті, які не бачили ремонту 30, а то і 40 років поспіль. За останні роки ми почали ремонтувати яскраві перлини Слобожанщини. Це стосується і Чугуївсського музею Репіна, який є особливим. І такого немає ніде, тільки у нас в українській Харківщині. Ми відродили та повернули будівлю Пархоміського художнього музею. Останні 2 роки мі підтримуємо всі обласні театри, які знаходяться у місті Харкові. 
 
Взагалі, протягом 2017 року у Харківській області здійснено капітальні ремонти у 20 районних та сільських будинках культури, а також у  обласних комунальних закладах культури. Ремонти проведені у Близнюківському, Кегечівському, Куп"янському, Краснокутському, Первомайському,  Шевченківському та інших районах області.