В Хорошевском детском саду открыли новую группу

31.01.2018 12:51   -
Автор:
Новеньку групу відкрито у Хорошівському дошкільному навчальному закладі. І тепер додатково садочок можуть відвідувати ще 20 дітлахів. Вони тут вже облаштувалися, потоваришували і всі рАзом весело проводять час. 
 
Макар Шевченко вихованець Хорошівського дошкільного навчального закладу  
 
Хорошевский детский садик. Играюсь, занимаюсь тут. У меня здесь очень много друзей. И я очень рад, что я в этот садик хожу.  
 
Втім ще недавно ні у Макара, ні в інших дітей можливості відвідувати дитсадок не було. У закладі був дефіцит вільних місць. І це для селища Хорошеве було проблемою. 
 
Оксана Аксьонова секретар Хорошівської селищної ради
 
Ми не мали можливості надати нашим дітям дошкільного виховання. Зараз цю потребу ми вирішили, завдяки спільній роботі обласної адміністрації і районної. 
 
Загалом же протягом останніх двох років у садочку було відкрито дві нові групи на 45 місць. Таким чином тепер тут працює 5 груп на 115 дітлахів. 
 
Олена Шевченко бабуся вихованця Хорошівського дошкільного навчального закладу  
 
Хочу виразити від всіх батьків селища Хорошеве велику вдячність всім, хто був причетний до того, щоб в нашому садочку відкрили нову додаткову групу. 
 
І це не єдине відкриття у Харківському районі. Адже цьогоріч додаткові групи у дошкільних закладах були відновлені ще у селищах Липці та Елітне. 
 
Оксана Малишева заступник голови Харківської РДА
 
Більшість об"єктів, які ми розпочинаємо і плануємо звичайно ми їх узгоджуємо і звертаємося по допомогу і підтримку в наших починаннях до керівництва облдержадміністрації і Юлія Олександрівна вона особисто цікавиться кожним об"єктом, кожним населенним пунктом. 
 
І ось така взаємодія з обласною владою, спільна і головне відповідальна командна робота і дає певні результати. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
В минулому році ми ставили собі за умови побудувати 15 дитячих садочків, зробили – 18. Цього року будемо робити ще 20. Маємо реальну велику підтримку Президента, маємо віру в себе, в те, що ми робимо і маємо підтримку кожного харків"янина.
 
Тож робота триватиме і надалі, зазначила губернатор Харківщини Юлія Світлична, щоб у кожному населеному пункті області створити всі умови для забезпечення дітей дошкільною освітою.