В ХОГА завершается тестирование системы электронного документооборота

26.02.2016 13:22   -
Автор:

Замість кількох днів – пара хвилин. Саме стільки часу відтепер необхідно для того, щоб виконавець отримав заяву чи звернення від городян. Така економія часу стала можливою завдяки системі електронного документообігу. Її запровадили в обладміністрації. Нова система, розповіла зуступник губернатора Юлія Світлична, відповідає європейським нормам безпеки персональних даних.

Юлія Світлична заступник голови Харківської облдержадміністрації

Имеется возможность оцифровывать заявление гражданина и напрямую передавать его для обработки тому руководителю, который непосредственно будет решать данный вопрос. Это в итоге позволит каждому гражданину Харьковской области быть уверенным в том, что его документ не станет где-то далеко в очередь на обработку или не потеряется. Каждый документ будет заноситься в базу, ему будет присвоен номер, и он будет становиться в очередь для того, чтобы его обработать.

Незабаром електронним документообігом будуть користуватися всі департаменти обладміністрації. З часом – всі чиновники в усіх 27-ми районах Харківської області, а також територіальні органи виконавчої влади.