В ХНАТОБе открыли губернаторскую ёлку

29.12.2016 14:50   -
Автор:
Веселі казкові герої, символ наступного року, і звичайно, добродушний Дід Мороз. Всі вони завітали до театру опери та балету, аби подарувати малечі святковий настрій.
 
Всього на відкриття губернаторської ялинки було запрошено півтори тисячі маленьких глядачів. Це вихованці інтернатів, діти-сироти, діти учасників АТО та ті, чиї батьки загинули в зоні проведення антитерористичної операції. Вони приїхали з усіх районів Харківської області.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Я бажаю вам, щоб цей рік став для вас найцікавішим, і приніс гарні здобутки в навчанні. Щоб ваші мрії збувалися, а ми, дорослі, зробимо для цього все. З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Веселих та солодких свят і гарного настрою!
 
Після урочистого відкриття, юні глядачі побачили прем'єру вистави «Золотоволоска», за участю акторів театру юного глядача. По закінченню заходу діти отримали солодкі подарунки.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
В каждом городе и районе Харьковской области будут проведены новогодние мероприятия. В целом мы охватим около 40 тысяч детей. В бюджетах всех уровней были заложены средства. Поэтому каждый ребёнок получит новогодний сладкий подарок к Новому году.