В Харьковском районе определили лучшего учителя года

27.04.2012 18:18   -
Автор:

Ольга Плугатарьова свого часу закінчила Яківлівську школу. Тепер там навчає дітей англійської мови. За понад сім років роботи винайшла власну методику викладання. Саме цей досвід і враховувався на районому конкурсі "Вчитель року". А ще педагогам довелося самим сісти за парти, писати контрольні та отримувати оцінки. Оригінальна система заохочення та особистий підхід до кожного учня – ось такий секрет успіху кращого вчителя.

Ольга Плугатарьова,  переможець конкурсу "Вчитель року":

-Если маленькие, то начиная от всевозможных наклеечек, подарочков там, солнышек. Старших уже больше оценками, тем, что это тебе нужно,беседами постоянными. Замечаниями в дневник, если что-то не делают, потому что для некоторых это тоже стимул – учиться лучше.

На їх честь – концерт з піснями, танцями та віршами від учнів та творчих колективів. Кращих педагогів привітали керівники району. Вчителі отримали цінні призи від депутата Харківської облради Євгенія Мураєва. Яка це праця він знає не з чуток, бо сам зростав у родині педагога.

Євгеній Мураєв,  депутат Харківської обласної ради:

-К сожалению, в этом скоростном беге мы очень часто просто не успеваем уделять достаточное внимания своим детям, формировать правильную систему ценностей и эта сложная задача в большинстве случаев ложиться на вас. Я знаю, что это тяжело, но самое главное, что наши дети растут нормальными, человечными, правильными детьми и это ваше заслуга.

Анастасія Полякова,  Харьковские Известия