В харьковских многоэтажках коммунальщики ремонтируют подъезды

17.03.2017 16:32   -
Автор:
На деяких поверхах вже все готово, на інших – робота йде повним ходом. У під'їзді багатоповерхівки по провулку Аптекарському, 9, в Основ'янському районі, працює бригада будівельників – проводять капремонт.
 
Вже за три тижні ремонт буде завершений повністю, кажуть комунальники. І під'їзд перетвориться на новенький в ніжно зелених тонах. А не буде захаращеним і тьмяно синім, яким був до цього, коли зі стелі сипалася побілка і звисало павутиння з дротів провайдерів. За допомогою в ремонті мешканці під'їзду звернулися до мерії. 
 
Богдан Долина директор КП "Харківспецбуд"
 
В процессе производства здесь упорядочиваются сети провайдеров, так как они все были в ужасном состоянии, стеклятся окна. Где это необходимо, рассматривается вопрос о восстановлении или установке решёток для безопасности жителей и обновляется полностью лакокрасочное покрытие. 
 
Також, додає Богдан Долина, на кожному поверсі оновлять світильники. Ремонти під'їздів, як капітальні, так і поточні, наразі тривають по всіх 9 районах міста. Їх проводять міські КП, що закріплені за тим чи іншим районом. 
 
Богдан Долина директор КП "Харківспецбуд"
 
Коммунальное предприятие "Харьковспецстрой" продолжает работать по утверждённому графику ремонтов подъездов. В настоящий момент уже отремонтировано порядка 40 подъездов и на 16 подъездах продолжаются работы. Работы ведутся в Новобаварском, Основянском и Индустриальном районах.