В Харькове возобновят 17-ий троллейбусный маршрут и откроют новый на Северную Салтовку

24.07.2019 15:39   -
Автор:
Тролейбусний маршрут №17, який курсував від площі Свободи до заводу "Комунар", а це вулиця Рудика, 2, у Харкові планують відновити. Як зазначив міський голова Геннадій Кернес, саме з цим питанням до нього зверталися харків'яни під час проведення виїзних особистих зустрічей з громадами районів міста. От питання практично вирішено. Харків зараз має отримати 57 тролейбусів і новий маршрут запрацює. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Отримуємо нові тролейбуси згідно наших кредитних умов з ЄБРР. І коли буде достатньо транспорту, ми 17-ий маршрут повернемо, так щоби знали харків"яни, які живуть там на Комунарі, при зустрічах ми так казали. 
 
Також, як повідомив Геннадій Кернес, вже до кінця цього року в планах відкрити і новий тролейбусний маршрут на Північну Салтівку. Крім того, зазначив, що у місті продовжиться робота з благоустрою, зокрема місць відпочинку. І над тим як провести там реконструкцію зараз працюють фахівці.  
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
У нас є вже проект, тому що необхідний проект, робити аби що робити, ми цього не робимо. У нас є плани щодо реконструкції парка Перемоги на Салтівці, Зеленого гаю і ще других, які потребують наведення ладу. 
 
Тож робота у місті як тривала, так і триватиме надалі, запевнив міський голова.