В Харькове ветеранов АТО поздравили с Днем защитника Украины

13.10.2018 17:58   -
Автор:
Віталій Гранкін працював зварувальником 15 років. Але в 2014 році вирішив піти в зону АТО. Відслуживши один рік, отримав важке поранення ноги та хребта.  Тепер Віталій Гранкін інвалід другою групи. Про службу в зоні АТО йому згадувати нелегко, адже запевняє, що після війни всі життєві пріоритети змінилися. 
 
Віталій Гранкін ветеран АТО
 
Я вам скажу, что на войне взгляды меняются – это дружба, ценности, другие, но многие уходили, были и миллионеры, и бизнесмены, то есть у человека совсем другие взгляды становятся на это все. Если на гражданке у многих, что ценность – это деньги, то там нет, там ценность это чувство локтя , знать, что рядом друг.
 
Віталій Гранкін та інші ветерани, матері та сім"ї загиблих у зоні АТО, прийшли у Харківську міську раду на урочистий прийом. На початку заходу всих тих, хто загинув на війні вшанували хвилиною мовчання. 
 
Cвітлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення
 
Я маю честь вітати вас від імені і за дорученням Харківського міського голови Генадія Адольфовича Кернеса. Він просив вам передати свої найщиріші побажання. Перш за все побажання здоров"я всім, хто прийшов в цю залу, побажання душевного спокою,  віри в те, що все в нашій державі буде гаразд, що Україна буде розвиватися, буде процвітаючою країною , тому що це просто повинно статися, бо в ній будуть жити наші діти, наші онуки і ми з вами незважаючи ні на що повинні зробити так, щоб їм жилося краще, ніж нам.
 
Також усих присутніх Світлана Горбунова-Рубан нагородила відзнаками міської ради та  подяками Харківського міського голови. 
 
Cвітлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення
 
Це був важкий прийом, тому що він наповнений емоціями, спогадами, сповіданнями і просто людською пам'ятью. Прийом пройшов в канун такого державного свята як день захисника вітчизни і крім того це день українського козацтва. І, я думаю, не випадково ці два свята тепер об'єдналися в один день, тому що вони вони свідчать про настрій українців, про настрій українського народу, про настрій людей, які виборюють свою незалежність, які хочуть, щоб Україна була квітучою, щасливою державою і в ній жили щасливі люди і щасливі сім'ї.