В Харькове уже знают как будут праздновать Масленицу

10.01.2017 15:04   -
Автор:
До Масляної поки ще більше місяця, втім план заходів вже на порядку денному наради першого заступника Харківського міського голови Ігорра Терехова з керівниками районів міста. Обговорюють як цьогоріч провести святкування, що відбудуться у Першій столиці на площі Свободи. Розпочнуться вони 20-го лютого і триватимуть протягом цілого тижня. На головній площі працюватиме традиційний ярмарок, проходитиме театралізоване костюмоване шоу "Парад планет". А нововведенням стане святкова хода, що стартуватиме від оперного театру.      
 
Світлана Бабицька директор Департаменту культури Харківської міської ради
 
25-26 числа каждый район готовит свою программу театрализованную. У нас в этом году добавляется хода 26 числа в 16.00. Заходим на площадь делаем обход и как раз ровно к 17.00. уже темнеет, у нас идёт сожжение чучела. 
 
Так, крім великої сцени на площі, свій майданчик із всілякими народними втіхами буде і у кожного району міста. Тож, народні гуляння проходитимуть повсюди, як то кажуть на будь-який смак. Загалом організатори обіцяють на Масляну веселе і цікаве свято, як і належить з конкурсами і подарунками, піснями і танцями і обов"язково із запашними млинцями.