В Харькове установят дополнительные камеры видеонаблюдения

28.11.2019 15:28   -
Автор:
Закріпити співпрацю та визначити стратегію розвитку на майбутнє. Ця тема стала ключовою на зустрічі мера Геннадія Кернеса із керівником компанії Huawei. Перемовини сторін відбулися не вперше, але за цей час цифровий розвиток міста став одним з пріоритетів роботи.  
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Чтобы наши горожане, да не только горожане, могли получать качественный продукт открыто и быстро, не выходя, как говорят, из дома. И хотим, конечно, это реализовать в процессе нашей совместной работы. Тем более, что аналитика у нас понятна и ваше предложение для нас очень актуально. Мы все знаем про такие технологии, но здесь уже конкретно мы с вами, понимая, что вы компания с мировым именем. Поэтому понимая нашу ответственность, мы хотим быть очень ответственными перед вами.
 
Розвиток Харкова як розумного міста, неможливий без належної безпеки, певен мер Геннадій Кернес. Тому закордонні партнери допоможуть Першій столиці у створенні ситуаційного центру. Розробники готові встановити у місті додатково 10 тисяч камер відеоспостереження, що на думку експертів, допоможе знизити кількість злочинів, щонайменше на 20%. 
 
Ма Ці генеральний директор Huawei Ukraine
 
Моє бачення, що це місто дуже історичне, та мешканці цього міста дуже освідчені люди. Також Харків – найрозвиненіше місто в Україні по цифровому розвитку. І це дуже чудово, що місто зацікавлене у цифровій трансформації. Це дає велику перевагу над іншими містами. Тому ми бачимо велику перспективу, працюючи разом.
 
Компанія-розробник вже співпрацює більш ніж зі 100 країнами світу, тож цей досвід з впровадження телекомунікацій, стане Харкову в нагоді.