В Харькове усилят меры пожарной безопасности

11.12.2019 14:43   -
Автор:
– Без жертв, без людских травм и так далее, для этого нужно чтобы все службы были готовы.
 
Саме із таких чітких доручень першого віце-мера Ігоря Терехова працівникам Департаментів, комунальним службам та рятувальникам розпочалася профільна нарада в мерії. Приводом для якої стала пожежа в Одеському коледжі. Тож аби така ж ситуація не склалася в Харкові, на думку Ігоря Терехова, потрібно ще більшу увагу приділяти протипожежній безпеці. І вона не має обмежуватися лише навчальними закладами, не варто забувати й про медичні, культурні та спортивні об"єкти. Також уваги потребують громадські місця, особливо в передноворічний період. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Мы сегодня в таком кругу проведем совещание для того, чтобы мы поняли, какие сегодня недостатки есть у нас, как мы можем устранить эти недостатки и какие бюджетные средства необходимо выделить для того, чтобы провести те мероприятия, которые должны быть осуществлены.
 
А заходи повинні бути наступні – за кожним об'єктом, на думку першого віце-мера, потрібно закріпити рятувальника, який проводитиме навчання з евакуації.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Чтобы люди знали, что провели инструктаж, чтобы все люди понимали, что такой инструктаж проведен, чтобы они понимали, что им делать, расписались в соответствующих журналах, проверили сигнализацию, здесь нам нужно устранить какие-то неполадки, здесь нужно новую, здесь нужно обслуживать. Сейчас эта работа должна быть.
 
А за її виконанням слідкуватиме перший віце-мер сам, адже такі зустрічі відбуватимуться частіше, на них і будуть розглядати звіти вже проведених робіт.