В Харькове стартует второй сезон проекта “Школа молодого дипломата”

12.03.2019 12:42   -
Автор:
З 25 березня по 25 квітня. На базі університету імені Каразіна стартує проект "Школа молодого дипломата". Він пройде вдруге і має мету дати нові знання студентам-міжнародникам. Ініціатори – Молодіжна рада при Харківському міському голові. Взяти участь в проекті виявили бажання більше трьохсот хлопців та дівчат. 
 
Артем Ткаченко голова комісії з питань розвитку та молодіжної співпраці Молодіжної ради
 
Будет набор всего 25 участников. Они получают не только возможность проявить те теоретические знания, которые у них есть на практике, но также в дальнейшем у них есть перспектива попасть к нам в комиссию, в команду Молодежного совета, пройти стажировку в Департаменте международного сотрудничества. Также это является для них хорошим бонусом при трудоустройстве в международные компании.
 
На учасників чекає п'ятнадцять майстер-класів від різних фахівців, які мають досвід та працюють у сфері дипломатії. 
 
Віктор Рудь директор Департаменту міжнародного співробітництва 
 
Професія дипломата – це дуже відповідальний крок у вашому житті. І може станеться так, що кожен з вас, а може дехто з вас присутній на нашій сьогоднішній зустрічі обере цю дуже непросту, але дуже поважну роботу.
 
Владжімеж Лещінський Консул Генерального Консульства Республіки Польща
 
Дипломат – это не только привилегии, это главным образом служба своим гражданам и об этом надо помнить. Такие молодые люди – это самое важное для страны, для Украины. И смотря на вас, я очень рад вас видеть, думаю, что Украина будет горда вашей работой и теми, кем вы станете в будущем.