В Харькове стартовал областной этап Национального кубка школьного футбола Евро-2012

04.04.2012 16:59   -
Автор:

Національний Кубок шкільного футболу Євро розпочався ще у березні. Перший турнір вже відбувся. За його результатами визначили сорок дві команди, які змагатимуться у другому етапі змагань. Футболісти школи номер два Фрунзенського району серед них. Капітан команди Богдан Прокопенко і досі не може повірити в те, що його команда потрапила до обласного турніру.

Богдан Прокопенко, капітан команди ЗОШ № 2 Фрунзенського району

– Ну, конечно, это уровень, чтобы достигнуть таких высот, что выйти на областной турнир, я думаю, это хорошо.

Другий етап національного кубку відбудеться у квітні. Його проводитимуть за олімпійською системою. Судити матчі будуть вчителі фізичної культури та майстри спорту.

Михайло Добкін, голова Харківської облдержадміністрації

– И то, что в финале игры пройдут на лучших спортивных аренах, в том числе и на стадионе Металлист, и играть там будут совсем молодые ребята из области и из города, а после этого там будут выступать звезды сборной Голландии, Португалии, Дании, Германии – это еще одно свидетельство того, что евро раздвигает границы государства и евро раздвигает возможности людей в общении.

Вирішальний матч турніру пройде на головній спортивній арені у Києві. Харківщину там прдеставлятимуть лише дві комнади: від міста Харкова та області. Переможці отримають квитки на матчі Євро-2012.

Олександра Суфіянова, Ігор Луханін, Харьковские известия.