В Харькове стартовал 9-й международный конкурс бального танца на “Кубок Харьковского городского головы”

03.11.2012 16:31   -
Автор:

Ігор Терехов заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста

-Хочу пожелать вам интересной, упорной борьбы, эмоций. Хочу чтобы каждый из вас победил, но так не бывает, поэтому пусть победит сильнейший. А вам крепкого здоровья, удачи, счастья, объективного судейства и радости, которую я надеюсь, вы сегодня подарите всем присутствующим.

Відкриття танцювального свята розпочалося парадом команд-учасників міст-побратимів Харкова – Москви, Санкт-Петербургу та Новосибірську. Кожна з команд змагалась за право бути найкращими. Танці обирали за тематикою. Харків'ни в свою чергу не обійшли увагою головну подію року – чемпіонат Євро-2012, і під час виступу з національних героїв перетворились у футбольних майстрів. Після чого на паркеті розпочалось справжнє феєричне танцювальне шоу.

Учасники змагань виступали у категоріях: дорослі – європейська програма, молодь, сеньйори та професіонали – латиноамериканська програма.

Оцінювали учасників судді з Великобританії, Казахстану, Росії, Франції та України. Зал скандував і зривався оплесками, в той час, коли арбітри фестивалю, не виказуючи своїх емоцій, пильно вдивлялись в танцюючих, відмічаючи кожен їхній рух і крок.   

В дводенній конкуретній боротьбі перемогли найкращі бальники. Переможцями фестивалю-конкурсу стали танцюристи з Москви, саме вони завоювали головний трофей – Кубок Харківського міського голови. Друге місце посіла перша команда з Харкова і третє з нову ж таки по праву дісталось москвичам другої команди.