В Харькове состоялся Чемпионат по дзюдо на Кубок Московского района

23.10.2012 18:35   -
Автор:

Чемпіонат з дзюдо на Кубок Московського району, що традиційно проходить за ініціативи народного депутата України Дмитра Святаша та підтримки спортивного клубу "Пересвет", зібрав найменших прихильників цього виду спорту. Півтори сотні дітлахів : і хлопців, і дівчат віком від семи до одинадцяти років прийшли виборювати право бути першими і найкращими. А тут є в кого перейняти досвід, адже клуб виховав цілу плеяду чемпіонів світу, Європи та України.

Артур Саркісян чемпіон України з самбо та дзюдо

-Дзюдо именно переводится как "гибкий путь". И этот гибкий путь учит нас по жизни быть гибкими. Поверьте, это я уже испытывал на собственном опыте.

За одинадцять років клуб, філіали якого розташовані у шістнадцяти школах Московського району, відвідало понад десять тисяч дітлахів у секціях по самбо, дзюдо, айкідо, теквон-до, боксу і кікбоксингу.  

Дмитро Святаш народний депутат України

-Все принципы  и традиции, которые были заложены во время основания клуба 11 лет назад, всё работает по сегодняшний день. Цель достигнута, закреплена,, и она постоянно находится в динамическом развитие, т.е. постоянно клуб развивается, он не планирует не дай Бог закрываться и останавливаться на достигнутом.

У районі проведено відбіркові змагання зі всіх видів єдиноборств. Його переможці візьмуть участь у Фестивалі єдиноборств, що присвячений одинадцятиріччю спортивного клубу "Пересвет". Він відбудеться наприкінці листопада у харківському Палаці Спорту.  

Анжела Сушко, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.