В Харькове состоится турнир по тайскому боксу муай-тай на Кубок Президента Украины “Битвы Чемпионов”

26.04.2012 19:03   -
Автор:

Передматчева процедура зважування. Українська та тайландська команди в зборі. У п"ятницю у Харкові на арені Палацу Спорту вони зустрінуться як суперники в турнірі з тайського боксу муай-тай на Кубок Приезидента з єдиноборств "Битви чемпіонів". Спортсмени не сумніваються це будуть бої справжніх чоловіків.   

Руслан Кушніренко,  учасник турніру на Кубок Президента України "Битви чемпіонів" (Україна):

-Своего рода кураж есть какой-то, очень разносторонняя техника. Очень сильно отличается от бокса тем, что здесь разрешены удары локтями, ногами, коленями. как говорят в тайланде – это бой восьмируких.

Детліт Портіратал,  учасник турніру на Кубок Президента України "Битви чемпіонів" (Тайланд):

-Ми готувалися до цього турніру, важко працювали, сподіваємося наші виступи будуть кращими.

Організатори представляють турнір, який проходитиме у Харкові вже другий рік поспіль, як грандіозну спортивну подію. Цього разу пройдуть бої сильніших бійців збірної Таїланду та України, серед якої і три харківських спортсмена.

Олександр Попов,  заступник міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки ЄВРО-2012:

-Мы решили сделать бои наших молодых перспективных спортсменов. Это 2 боя и бой супер-тяжеловесов, который уже какое-то время должен был состояться, вот мы в рамках нашего турнира предлагаем участие2-х чемпионов мира в супер тяжёлом весе. 

Євгенія Борщевська,  супервайзер WBC (м.Київ):

-Это будут великолепные бои по WBC муай-тай. В единоборствах есть мнножество версий но эта одна из престижных.

Всі спортсмени сьогодні були допущені до змагать згідно своєї вагової категорії. І українська і тайландська команди вірять саме в свою перемогу, але не приховують – поєдинки будуть не легкими.

Анжела Сушко, Сергій Перець, Харьковские Известия.