В Харькове с визитом новый польский посол

15.11.2016 16:15   -
Автор:
Вперше в Харкові – новий польский посол. Під час зустрічі із першим віце-мером Ян Пєкло обговорив вектори подальшого розвитку україно-польських та, зокрема, харківсько-польских стосунків. 
 
Ян Пєкло посол Польщі в Україні
 
Ми розуміємо друг друга. Українець розуміє поляка, поляк розуміє українця. Нам треба думати про нашу справу. на треба будувати наші взаємні стосунки. І Харків – у польському пріорітеті. Ми будемо з усіх сил вам допомогати. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Это первый визит, во время которого мы, будем говорить, "сверили часы", и установили, как мы будем двигаться дальше по пути международного сотрудничества, по пути нашего экономического сотрудничества, для того, чтобы мы действительно сотрудничали с республикой Польша, сотрудничали не только с городом-побратимом Познань, а и со многими другими городами. 
 
Між тим, під час першого візиту посла до Першої столиці, він відзначив європейський рівень розвитку міста. Як розповів перший віце-мер Ігор Терехов, в Харкові Ян Пєкло пробуде ще кілька днів, за цей час він зможе ознайомитись з головними міськими візитівками.