В Харькове провели аудит безопасности

17.10.2012 18:06   -
Автор:

У стінах університету внутрішніх справ зібралися студенти, педагоги, міліціонери. Приїхала також народний депутат України Ірина Бережна, яка підтримувала хід дослідження у Київському районі. Усі зібралися аби обговорити перші підсумки аудиту безпеки, який проводить університет. В роботі врахували чимало факторів. Рівень злочинності в районах Харкова, хвилювання та побоювання городян.

Олександр Бандурка ректор Харківського національного університету внутрішніх справ

-Дуже цікаві висновки , ми їх будемо узагалнювати. Насторожує, що на перше місце поставили боязнь захворіти, не хвилювання, про якесь нападение на улице, якісь екологічні глобальні катаклізми, аварії, а саме захворіти, на це вказало майже 40 відсотків опитаних.

Приділили увагу в опитанні і питанням благоустрою міста. Вказівники, освітленність, стан ліфтів, подвір"їв, безхатні тварини тощо. Перші висновки вже нанесли на мапу району. Це і недоліки, і переваги. Після будуть вироблені рекомендації для покращення ситуації.

Ірина Бережна народний депутат України

головним завданням влади підтримувати ось такий зворотній зв"язок з громадянами, бо як ще ми можемо дізнатися, що їх хвилює та турбує. Ми можемо таким чином виправляти ситуацію із приводу безпеки наших харків"ян, бо звичайно кожен прагне того, щоб Харків був найбезпечнішим місцем і харків"яни завжди почувалися захищенними з боку представників органів влади і я у свою чергу хочу віддячити Олександру Марковичу, за те, що університетом внутрішніх справ було розпочато настільки важливу системну роботу з встановлення і проведення аудиту безпеки.

Дослідження має допомогти й міліції удосконалити свою роботу.

Микола Голуб заступник начальника ГУ МВС України в Харківській області

-Это нам даст возможность более рационально, более правильно, более оптимально организовать несение службы на улице, для того чтобы с максимальной эффективностью обеспечить безопасность жителей города Харькова.

Анастасія Полякова, Євгеній Дроботов, Харьковские Известия