В Харькове прошёл первый городской турнит по боулингу среди людей почтенного возраста

23.04.2019 17:09   -
Автор:
Турнір з боулінгу для тих кому за. А от скільки за, учасники змагань не зізнаються, бо вважають головне те, що вони незважаючи на свій поважний вік залишаються енергійними та завзятими. І сюди вони завітали не просто розважитися, а продемострувати свою вправність у цьому виді спорту. 
 
Галина Стебліна учасниця турніру (Немишлянський район)
 
Мы занимались, всё нормально. Я вот капитан команды. Мы настроены только на положительный результат.
 
Ірина Ломазова учасниця турніру (Немишлянський район)
 
Движение это жизнь. Вот мы будем двигаться и радоваться жизни. 
 
А радіти життю вони вміють, бо всі учасники змагань – відвідувачі "Клубів активного довголіття".  
 
Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення 
 
Я думаю, что не все даже понимают какой смысл мы вкладываем в слова активное долголетие. По большому счёту это часть философии харьковской территориальной громады, это часть управленческой философии нашего местного самоуправления во главе с Геннадием Адольфовичем Кернесом. Он передавал вам свои самые наилучшие пожелания успехов, побед и достижений.  
 
9 команд усіх районів Харкова боролися за лаври лідера, адже змагання з боулінгу в такому форматі в Харкові проходять вперше. Атмосфера неперевершена і головне доброзичлива. І незважаючи на те, що кожна команда жадає саме своєї перемоги, тут радіють і успіхам суперників. А успіхи не аби які, навіть у новачків. Тож у залі не вщухають оплески і вирують емоції, настрій у всіх піднесений.   
 
Геннадій Красільніков учасник турніру (Слобідський район)
 
Здорово. Это заряд бодрости, энергии и желания. Это знаете как, когда человек настроит себя на игру, он будет играть, играть и играть и будет всегда приходить сюда. 
 
Ніскільки не жалкує, що прийшов сюди і найстарший учасник змагань. Анатолію Карнуті – 82, натомість він настільки вправний, що планує і надалі зайнятися  боулінгом.  
 
Анатолій Карнута учасник турніру (Індустріальний район)
 
С тех пор как я территориальный центр пришёл я участвую в хоровом коллективе и когда это дело организовали, я пришёл. 
 
І такі змагання, у Харкові обіцяють проводити на постійній основі, адже "Клуби активного довголіття" – це багаторічний проект, мета якого аби люди у будь-якому віці були активними. 
 
Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення 
 
В рамках этого проекта мы проводим фестивали, концерты, хоры у нас поют, экскурсии, ходим в кино, в театры. Создаём все условия, чтобы люди чувствовали себя позитивно и вели активный образ жизни. Вы знаете мы проводили брейн-ринг. В этом году мы проводим соревнования по боулингу. И нужно отдать должное нашим ветеранам, они приняли очень активное участие. Вы видите, что результаты достаточно высокие, сверх всяких ожиданий.
 
Всі команди і справді показали хороші результати і отримали почесні нагороди учасників. А от головним переможцем стала команда Холодногірського району.