В Харькове прошел конкурс “Чарівна палітра”

02.12.2019 14:14   -
Автор:
Перевірити свої мистецькі здібності та проявити свій внутрішній світ, але не забуваючи про поставлене завдання. Така можливість випала учням центру дитячої та юнацької творчості №2. Тут для них організували конкурс-фестиваль серед художників-аматорів "Чарівна палітра". Аби взяти участь у заході, діти повинні були намалювати замок із долоньок, а от далі вони вже могли його оформлювати на свій смак. 
 
Дар'я Гамага учениця центру дитячої та юнацької творчості №2  
 
Я буду показывать замок с принцессой. Я ее нарисовала где-то за час, мне понравилось это рисовать, потому что это интересно обводить ладошки.
 
Та таке завдання було поставлене лише малечі, доросліші діти мали скопіювати картину Ван Гога. 
 
Марія Пригункова учениця центру дитячої та юнацької творчості №2  
 
Это было сложно, поскольку нам еще дали только 3 основных цвета, плюс белый, черный и голубой. На конкурс дали 2 часа, а так я день я одну работу пыталась, я готовилась к этому дню.
 
Сам конкурс "Чарівна палітра" триває у Новобаварському районі вже другий рік поспіль, і щороку учасників стає тільки більше. Ідея створити такий мистецький захід виникла у викладачів центру і цю ініціативу підтримали не лише у закладі, а й на місцевому рівні. 
 
Людмила Ткаченко директор центру дитячої та юнацької творчості №2 
  
Завдяки підтримці адміністрації Новобаварського району, районному управлінню освіти, нашим друзям – приватному підприємцю Неллі Цибульник та депутату Харківської обласної ради Анні Кузнецовій це яскраве свято художнього мистецтва нарешті відбулося Сподіваємося, що всі учасники залишилися в гарному настрої і нашому святу бути. "Чарівна палітра" ще попереду!
 
І як учасники, так і їхні батьки кажуть, брати участь у конкурсі їм і справді сподобалося, адже це можливість показати себе та свої творчі здібності.  
 
Ксенія Гранкіна мати учня центру дитячої та юнацької творчості №2  
 
Для моего ребенка это ново, это очень интересно, это дает ему шанс попробовать себя, что он может сымпровизировать, проявить свои эмоции, чувства, свой талант.
 
У конкурсі "Чарівна палітра" взяли участь близько ста дітей. І всі вони не залишилися без почесних відзнак та подарунків.