В Харькове прошел ХХІV фестиваль юных пожарных

19.04.2018 12:29   -
Автор:
Конкурс дружин юних пожежних. На сцені 9 команд. З кожного району міста. Учасники в ігровій та гумористичній формі розказують про елементарні правила пожежної безпеки. До виступу юні рятівники готувались заздалегідь. 
 
Євгенія Галушко учасниця команди «Екстрим» Московського району
 
У нас есть некоторые этапы. Сначала идет пожар в лесу. Потом пожар в доме. Вода. И в каждых этапах рассказывается, что нужно делать что бы не утонуть, что бы не загорелся лес.
 
Ангеліна Нікітіна учасниця команди «Екстрим» Московського району 
 
Донести людям про правила пожарной безопасности, что бы уберечь себя и своих близких.
 
Кожна команда пройшла серйозну підготовку. Школярі вивчали, не тільки теорію, а й практику. Як користуватись вогнегасником, адекватно оцінювати небезпечну ситуацію та швидко приймати оптимальне рішення для її подолання. Все це за допомогою вчителів та рятувальників.  
 
Ігор Лупандін начальник відділу зі зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України в Харківській області 
 
Я хочу сказать большое спасибо вам учителям, вам организаторам этого фестиваля, департаменту городского образования, за те мероприятия, за ту работу, которую вы проводите в своих учебных заведениях эта работа дает свои плоды мы это видим.
 
Цьогоріч фестиваль стартує вже 24 раз.  Журі вибере найкращу команду для того, щоб вона представляла Харківщину на обласному етапі конкурсу.