В Харькове прошел городской фестиваль национальных культур

22.11.2019 14:45   -
Автор:
Міжнародне свято. У Харкові відбувся міський фестиваль національних культур. У ньому взяли участь більше 20 представників із різних країн світу. Кожен продемонстрував свій номер. Представники діаспор були вдягнені в національні костюми, в яких виконували етнічні танці та пісні характерні для їхнього регіону.
 
Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення
 
Сьогодні ми проведемо XXIII фестиваль національно культурних організацій,які в нашому місті існують, працюють, створюються і живуть. Подія, яка відбувається в нашому культурному центрі, Київського району, вона знакова. Вона заслуговує великої уваги, пошани, поваги, і всього того, чого заслуговують творчі люди.
 
Кожна з діаспор береже власні вікові традиції та примножує досягнення. Чим вносить до Харкова свій колорит та нові емоції.
 
Ігор Кац представник громадської організації "Національна пам'ять Холокосту"
 
Я считаю, что это самое большое событие не только в жизни общественных национальных обществ, но и нашего города. Можно увидеть сразу столько культур, столько деток в разных костюмах, столько разных ритмов  и конечно дружба среди национальностей она сплачивает.
 
Анна учасниця фестивалю 
 
У меня выступление сегодня, танец Кентаури. Нам поставили соло – поднимать платки, а еще там мальчик хитрить будет, там в танце он покажет куда смотреть, а сам он поднимет платок рукой и положит в рот, и скажет я как будто поднял
 
Давид учасник фестивалю
 
Я сюда пришел потому что, во-первых – это фестиваль, нельзя никого огорчать, особенно себя. Если просто не придешь, ты огорчишь своих близких, а во вторых себя.
 
Представників-учасників вітали не лише на словах. За неоцінЕнний внесок у розвиток Харкова вони були нагороджені почесними грамотами та відзнаками Харківської міської ради.
 
Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення
 
Я передала вітання від Генадія Адольфовича Кернеса, він завжди слідкує за подібними подіями, я знаю, що все буде гаразд, все відбувається найкращим чином. Я бажаю успіху цьому заходу, і я бажаю миру та злагоди всім нашим харків’янам.