В Харькове пройдет Кубок мира по акробатическому рок-н-роллу

09.10.2018 13:12   -
Автор:
У Харкові вперше за багато років відбудеться Кубок Cвіту з акробатичного рок-н-ролу. Останній раз змагання проходили 15 років тому, у цьому році талановита молодь з 6 регіонів України та з 11 країн світу змагатиметься за почесне звання чемпіонів.
 
Михайло Петренко представник Федерації акробатичного рок-н-ролу в Україні в Харківській області, організатор турніру
 
В трех категориях в "ювеналах", "юниорах" и "Б класс" будет 154 участника из 11 стран – это Украина, Венгрия, Польша, Ирландия, Швейцария, Ливан, Россия, Франция, Словения, Хорватия. Для нас это очень почетно и уважительно, так как это большая ответственность мы приложили максимум усилий что бы организовать на высоком уровне.
 
Проходитиме кубок світу вже у цю субботу. Учасники змагатимуться спочатку у кваліфікаційних турах, а потім боротимуться у півфіналі та у фіналі. 
 
Сергій Ляшенко президент Федерації акробатичного рок-н-ролу в Україні 
 
Пары с Украины в категории юноши юниоры являются законодателями мод в мировом масштабе, являются очень сильными парами. Фактически все самые сильнейшие пары, которые сейчас в данный момент есть в мире  они будут на нашем турнире.
 
Також вже у неділю у Першій Столиці пройде не менш визначна подія – четвертий етап чемпіонату України з рок-н-ролу та бугі-вугі серед усіх вікових категорій. 450 учасників з 20 міст змагатимуться у підготовчому етапі до фіналу чемпіонату України, який відбудеться 22 грудня також у Харкові.