В Харькове при участии мировых лидеров smart-технологий прошел экспо-форум

06.06.2019 16:32   -
Автор:
Розумні люди із розумінням майбутнього. У цьому залі без перебільшення зібрались ті, хто створює та впроваджує інноваційні технології у світі. Експертів з усієї України, Австрії, Китаю, Великобританії об'єднав харківський експо-форум смарт-технологій. Його відкрив перший віце-мер Ігор Терехов.  
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Все, что мы сегодня видим в фойе и на этом форуме – это великолепно. Очень здорово, потому что за этим будущее. Будущее не только города Харькова, но и Украины. Бренд Харькова – "Харьков смарт-сити", Харьков – умный город и, действительно, сегодняшний форум еще раз доказывает, что только умный город может позволить себе такой форум и только умный город может собрать здесь вас всех для того, чтобы изучить все новое, что есть, изучить все новые разработки, изучить все новые технологии и самое главное – применить и адаптировать в городскую инфраструктуру и применить в каждодневную жизнь.
 
Місто, зазначив Ігор Терехов , наразі активно співпрацює з компаніями «Vodafone», «Huawei», «Microsoft», «Cisco» і харківським ІТ Кластером. Їх представники кажуть – саме в Харкові, і разом з ним, можливо впровадити багато нового. 
 
Ольга Устинова генеральний директор «Vodafone Ukraine» 
 
Здесь уже у вас есть очень хорошие задатки, очень много сделано работы и очень хорошая добротная профессиональная команда, которая понимает, что такое IT-изменения, как меняется мир, что нужно сделать для этого. Поэтому мы сегодня именно здесь, именно в Харькове.
 
Під час форуму експерти ознайомили харків'ян із останніми розробками та обговорили спільні проекти. 
 
Ма Ці генеральний директор «Huawei Ukraine» 
 
У нашої компанії є широке портфоліо. Зокрема, у нас є рішення щодо розумних лічильників, розумної енергетики. І ми впевнені що те, що зараз робить міська рада – це дуже добре, вони прикладають багато зусиль для того, щоб запроваджувати передові рішення, направлені на підвищення якості життя людей тут.