В Харькове презентовали “Бренд украинской молодежи”

24.10.2019 13:12   -
Автор:
Протягом чотирьох днів у Харкові проходить конференція "Місцева демократія: побудова довіри. Молодіжний вимір". На форум з'їхалася молодь зі всієї України, а лекції та майстер-класи для них проводили спеціалісти з Німеччини та Франції.
 
Тетяна Чечетова-Терашвілі заступник Харківського міського голови
 
Я рада вас приветствовать от имени Харьковского городского головы Геннадия Адольфовича Кернеса в нашем городе, городе Харькове. Город Харьков является молодежной столицей нашей страны. Это наверное самый стратегически-важный город на международной европейской арене.
 
В рамках форуму у Харкові відбулася презентація Бренду Української молоді. Він покликаний об'єднувати українців в межах країни та за кордоном, популяризувати українську мову, та проводити творчі заходи, які б привернули увагу до української культури.
 
Максиміліан Дайнляйн представник Бюро з прав людини (м.Нюрнберг, Німеччина)
 
Я у захваті від самої ідеї створення Бренду української молоді. Це дуже важливо розпочати зміни з себе, зі своєї сім'ї та друзів. Потім ви підете далі і це буде початком чогось грандіозного. 
 
Михайло Лазарєв голова Молодіжної ради при Харківському міському голові
 
Самый важный элемент как это все осуществить – это создание Dream team – той самой команды. На самом деле, действительно, это история и про менеджмент, история про эффективное взаимодействие всех членов команды. И как сделать так, чтобы бренд украинской молодежи развивался – это создание некой кросс-платформенной команды из разных городов, которая бы координировала этот процесс и вела международную коммуникацию.
 
Віце-мер Тетяна Чечетова-Терашвілі зазначила, що утримувати та повертати молодь в Україну – це стратегічне завдання органів як виконавчої влади, так і місцевого самоврядування. 
 
Тетяна Чечетова-Терашвілі заступник Харківського міського голови
 
Думаю – это наша основная задача совместно и в полной коммуникации для того, чтобы мы действительно не давали в первую очередь уезжать. А если они уезжали – мы их привлекали обратно работать во благо нашего государства и нашего любимого города Харькова.